Groothandel Afro – Europees Cosmetica

Nazim Cosmetics is de groothandel voor Afro – Europees Cosmetica producten. Wij bieden een groot assortiment aan voor tevens particulieren en ondernemers.

Geschiedenis
Sinds 2001 zijn wij actief en streven ernaar om ons uiterst best te doen om onze klanten te voorzien van producten. In de jaren dat we actief zijn hebben we een uniek formule ontwikkeld dat garandeert tot succes. In de Afro Europees community zijn wij al heel lang actief. Donker huid en haar heeft meer verzorging nodig dan van de Europeanen. Hierdoor zijn onze producten uitermate geschikt voor iedereen. Want extra verzorging kan nooit kwaad.

Service
Wij doen ons uiterst best om onze klanten mee te laten groeien in ons succes. Want succes komt van beiden kanten. Wij helpen graag een hand mee in de ontwikkeling van uw bedrijf.

Wij willen graag een langdurig, gezond samenwerking aangaan met onze klanten. Hierdoor is onze service hoog aangeschreven. Onze medewerkers adviseren de klanten, hoe zij het best de producten kunnen aanbieden. De consument wilt natuurlijk juist en goed geïnformeerd worden over de producten die zij gebruiken.

Bezorging
We kunnen de producten opsturen of langsbrengen, wat voor u het handigst is. Voor het bezorgen van de producten afhankelijk van u locatie is een minimum order gewenst. Deze kunnen we altijd overeenkomen. U kunt ook de producten afhalen van ons filiaal in Rotterdam. We adviseren om eerst contact op te nemen voordat u langs komt. We willen graag dat u 100% uw Afro – Europees producten vind en kunt meenemen. Dit maakt het voor ons ook makkelijker om u een beter service aan te bieden.

Na het lezen bent u natuurlijk geïnteresseerd waarom u graag zaken met ons zou moeten doen. Naast onze specialistisch karakter op de Afro Europees markt zijn wij ook zeer klantvriendelijk.

U kunt met uw opmerkingen,vragen,offerte contact opnemen via de mail of telefoon.
Ons voorkeur gaat naar de e-mail zodat wij 100% ons aandacht aan u kunnen richten.

info@nazim.nl
010-4764141

Met vriendelijk groet,

Team Nazim Cosmetics

Leave a Reply